Reparatii bijuterii din argint, aur si platina

Executam reparatii de calitate la preturi exceptionale la bijuterii din argint, aur si platina. Lipiturile mici ale bijuteriei sunt realizate cu aparat cu butan iar cele complexe se realizeaza prin sudura PUK cu argon si electrozi din aur de la 14 k pana la 24 karate. Sudura PUK prezinta un mare avantaj deoarece se realizeaza numai in locul afectat al bijuteriilor, fara a deteriora obiectul.

Mai executam reparatii bijuterii la: inchizatori, carabine, zale si arculet. Curatarea bijuteriilor se realizeaza cu solutii ecologice si ultrasunete.

inel cu diamante

Info bijuterii

Bijuterii argint si bratari Nakamol

Magazinul Lasardo Gioielli este activ pe piata romaneasca inca din anul 2003, marcandu-si existenta prin prezenta continua in Bucuresti Mall. Satisfacem preferintele clientilor mai sofisticati, impresionand prin design, culori si creativitate. Livrarea produselor se face GRATUIT pentru comenzile cu valoare mai mare sau egala cu 300 lei (TVA inclus). Vizitati pagina noastra oficiala si puteti sa achizitionati bijuterii argint, lucrate cu mare arta.

Bijuterii argint LASARDO - Bijuterii cu personalitate!

Magazinul nostru va tine la curent cu moda italieneasca, importand din Milano, Italia si distribuind in tara, bijuterii Armani, bijuterii din argint 925 rodiat, bratari si cercei, precum si bratari Nakamol, lucrate impecabil.

Bijuterii argint Lasardo

© Copyright 2015 | www.reparatii-ceasuri-bijuterii.ro | Creare site Web design